Monthly Archives

January 2022

Meta dekreton në 6 mars zgjedhjet për 6 bashki

Presidenti Ilir Meta dekretoi sot mbajtjen më 6 mars të zgjedhjeve vendore në 6 bashki të vendit të mbetura pa kryetar Zgjedhjet do të zhvillohen në Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnjë. Ndonëse në shumicën e tyre, këto…

Meraku i Vasil Rucit dhe zhgënjimi ynë…!

Nga Nebil Çika Në vitin 2000 isha në Vlorë i angazhuar me organizimin e vizitës që Berisha për herë të parë pas 1997. Një situatë shumë e vështirë për shkak të presionit dhe agresivitetit të madh me të gjitha mjetet të qeverise dhe…

Shqipëria që dhemb…. zgjidhja jemi NE

Aga Ervina Toptani Unë nuk kam shkruar kurrë për politikë, madje i jam shmangur asaj gjithnjë. E di mirë rëndësinë e saj në jetën e një shteti, qyteti, grupimi apo dhe një individi të vetëm. Ajo është faktori i parë që një shtet, një…