Monthly Archives

October 2020

Pse Ahmet Zogu lartësohet gjithnjë e më shumë

*Nga Ekrem Spahiu Si sot 125 vjet më parë, më 8 Tetor 1895, lindi Ahmet Zogu - Mbret i shqiptarëve, i cili që në rininë e hershme u thirr dhe iu përkushtua Shqipërisë në të gjitha momentet vendimtare historike të saj, duke filluar që nga…