Monthly Archives

July 2020

Pse Hashim Thaçi nuk jep dorëheqje?

Enver Bytyçi Dorëheqjet janë mjeti që e bëjnë të shëndetshme demokracinë dhe jetën e qytetarëve. Ministri i Brendshëm i Sllovenisë dha dorëheqje për një skandal jo të lidhur drejtpërdrejt me të dhe për këtë shkak duket se ky vend do shkojë…

Biri i “diversantit “!

Nga Nebil Çika * Lajmi që Elez Biberaj është emëruar drejtor radio Zëri i Amerikës është pritur shume mirë nga shumica e opinionit publik shqiptar në mënyre te veçantë nga antikomunistët . Arsyet janë nga me te shumtat por për ne parësor…