Monthly Archives

January 2020

Ku po shkojmë ?

Alma N. Lico Një publikim i dokumentuar dhe denoncim i bërë nga ish Drejtori i Institutit të Studimit të Krimeve të Komunizmit, Zoti Agron Tufa, për veprimtarinë e oficerit të Sigurimit të Shtetit, Xhavit Shala, aktualisht në funksione…

Ata janë të gjithë Damianë !

Nga Luan Baçi * Filluan perseri, te gatshem, per te vene pikpyetje, ne çdo vendim marrje te Opozites ,te Partise Demokratike dhe te Kryetarit Lulzim Basha. Pse u pranua Damiani, si perfaqsues i PS ? Po pse, mor te mjere, te tjeret,…