Monthly Archives

December 2019

“Minishengen” në rrënojat e tërmetit!

Enver Bytyçi Sikur të mos mjaftonte tërmeti i 26 nëntorit dhe viktimat e shkatërrimet që ai shkaktoi, nesër, Edi Rama ka vendosur të shfaqë në Tiranë dhe Durrës komedinë e radhës të titulluar "Minishengeni Ballkanik"! Nesër Tirana në…

21 dhjetori si tmerr e turp.

Nga Albert Avduli Po, po tmerr e turp ose sklerozë kombëtare. Ajo pikë referuese në kryeqytet, duhet të ketë një emër, që na nderon e jo tmerron. Josif Stalin, lindi në stepat e Gjeorgjisë, më 21 dhjetor,1879. E gjakosi dhe…

Subashi, ligji dhe Maliqi i Fierit

Nga Luan Baçi SUBASHI ben " Ligjin " ne Fier. Tashme kjo eshte fakt. Ai komandon çdo gje, vendos per, çdo gje, kjo edhe nepermjet familjareve te tij, qe, jane te emeruar, ne poste te ndryshme te administrates publike. Kete…

Pontius Pilate, Edi Rama dhe Fjala

Nga Redin HAFIZI “Ne fillim ishte fjala, dhe Fjala ishte me Zotin, dhe Fjala ishte vete Zoti”. Edi Rama sot denoi fjalen e lire duke perdorur kllounet e parlamentit. Rama tregoi friken dhe ankthin qe e mundon per te…