Monthly Archives

November 2019

DEKALOGU PER SHQIPERINE!

Enkeleid Alibeaj Partite Popullore Europiane, diagnostikojne regjimin e instaluar ne Shqiperi dhe japin zgjidhjen. Si kurre me pare, Partia Demokratike dhe Lulzim Basha binden Europen mbare per situaten ne Shqiperi. 6 vjet opozite, 6…

Pse komunistët nuk e duan 28 Nëntorin ?!

Nga Mërgim Korça Cila data e çlirimit të Shqipërisë : 28 apo 29 Nëntori ? Cilën datë duhet të festojmë si 75 vjetor të Çlirimit ? Shumë është folur, shkruar si edhe përfolur që nga data 28 Nëntor i vitit 1944 se cila ishte…

Domosdoshmëria e Legalitetit

Nga Ekrem Spahiu* Me rastin e 76 vjetorit të krijimit të OKLL, 21 nëntor 1943-2019 Nga pikëpamja historike, Partia “Lëvizja e Legalitetit” e ka zanafillen që nga “Triumfi i Legalitetit”, më 24 dhjetor 1924, kur u rikthye legjimiteti i…