Monthly Archives

November 2019

Shqipëria e sotme si ajo 75 viteve me parë!

Nga Jorida Tabaku Më 12 nëntor 1944 rrugët e Tiranës dëgjuan krismat e armëve të vrasësve që kurrsesi nuk mund të jenë heronj. Nën urdhërat e Enver Hoxhës komandantët e çetave nisën eleminimin fizik të intelektualëve të kryeqytetit të…

The Momentum – për Lulzim Bashën-

Nga Erl Kodra E kam mbështetur Partinë Demokratike si të vetmen shpresë reale politike që mundet t'i bëjë ballë Shtetit të Mafias. Aksioni i saj politik, pavarësisht pritshmërive të mëdha, ka qenë konsistent dhe i qëndrueshëm. PD është…

KOMUNISTET E FIDANISHTES FASHISTE

Nga Mona Rusi Nga ç'po na shikojnë sytë dhe po na dëgjojnë veshtët, i bije që një pjesë e mirë nga soji i komunistëve shqiptarë të na qenkej rritur në fidanishten e fashizmit.... Fallsifikimi i kësaj të vërtetë nga propoganda enveriste…