Monthly Archives

October 2019

Albin Kurti në kurthin e Edi Ramës

Enver Bytyçi Katër orët e takimit Rama-Kurti janë momenti mëi spikatur i kohëve të fundit në përpjekjet e kryeministrit të Shqipërisë për të ngrit kurthe të reja kundër Kosovës, pavarësisë dhe integritetit territorial të saj. Nga…