Monthly Archives

July 2019

“Antikomunistët” e Bllokut komunist

Nga Ilir Demalia Bashkimi i "Bllokut" dhe “Blloqet e Bllokut” Shtypi dhe rrjetet sociale, ishin mbushur në fund javë, me pjesë të librit të Isuf Kalos, "Blloku", botuar nga shtëpia botuese Universiteti Europian i Tiranës me…

Analiza / Ferma e Edi Ramës

Nga Agim Popoci “Animal Farm” e kujtojnë lexuesit e devotshëm, emigranti francez si frankofon që është mund ta ketë me shumë ëndje si “Union des républiques socialistes anomales”, por për dallim nga George Orwell i cili me vetëdije u…