Monthly Archives

May 2019

“Dosjet” zhgënjyese të Sigurimit të Shtetit

E vendosur në kodrën pranë liqenit artificial të Tiranës, ajo ndërtesë dy katëshe përcjell një pamje joshëse dhe relaksuese. Gjethet e pemëve të larta, krijojnë një kurorë të blertë, që si aureolë qarkon atë vend. Fëshfërima e lehtë dhe…

STATUJA PARA BURGUT Poezi nga Prof.Isuf Luzaj

STATUJA PARA BURGUT Portës së burgut ngeli nëna. Statujë e ngrirë, trastat pranë Mbi gjemb të telit ngeli hëna, E varur ndrit si një shandan Pranë burgut nëna nëpër borë. Të birin pret në takim. Dy trasta fshati mbanë në dorë,…