Monthly Archives

March 2019

Europë, ku po shkon?

Pasi largësia midis dy brigjeve të Atlantikut – të paktën gjatë presidencës Trump – është e destinuar që të rritet, për Europën bëhet vendimtare të vendosë se cila rrugë është më komode të ndiqet lidhur me të ardhmen e saj…

Lamtumire Ali Mema…I

Nga Adriatik Dosti.... Nuk paska dhimbje me te madhe teksa perjeton ikjen nje e nga nje te idhujve te tu sportive e njerezore ...te ikonave e legjendave qe shkojne nga kjo bote por qe kurre nuk mund te shuhen sepse Yjet kane lindur per…

Dosja Ruse, Comey i FBI i pari në listë për gjykim

Ermal Ngjelina Dosja Ruse e njohur ndryshe si Russian Collusion, ka mbyllur punimet e saj vetëm përsa i takon Doland Trump, dhe për personat që u përndoqën ligjërisht përpara 22 marsit kur ajo ju dorëzua ministrit të drejtësisë. Por jo për…

Gent Cakaj shkarkon 20 diplomatë

Ministri i Jashtëm në detyrë, Gent Cakaj, ka shkarkuar 20 diplomatë shqiptarë. Lajmin e ka bërë të ditur vetë sot para medias duke renditur si arsye, nepotizmin, klientelizmin dhe korrupsionin moral, që sipas tij, nuk duhet të…