Monthly Archives

February 2019

PËRSIATJE PËR 20 SHKURTIN 1991

Rrëzimi i shtatores së Enver Hoxhës, 28 vjet më parë, ishte një rast i mirë për të pajtuar popullin, të përçarë nga lufta e klasës që u imponoi Enver Hoxha dhe klika e tij. Megjithë atë nuk ndodhi kështu. Pasi kaloi faza e parë…