Monthly Archives

January 2019

ZMADHIMI I NJOLLËS SË MURRME

Sondazhi i fundit "i pavarur," po me penë të njomur në shishen e bojës qeveritare, e nxjerrin Qeverinë aktuale dhe mbështetjen ndaj PS-ramiste me 28% duke lënë prapa opozitën e vendit nderkohë duke zmadhuar te ashtquajturën zonën…

Përse rinia rri gjithë ditën në kafene?

Akuzojmë rininë si dembele. Si pasive, hipokrite dhe për estetikën ekstreme që reflekton në të veshur dhe në të sjellur. E akuzojmë si bashkëpërgjegjëse që hesht ndaj cdo padrejtësie që i bëhet shoqërisë shqiptare. Po arsyen përse…

MEK: Fanatikët oportunistë

Kanë luftuar për revolucionin në Iran, janë konsideruar terroristë dhe janë financuar nga Saddam Hussein. Sot Muxhahedinët e Popullit Iranan janë një sekt, të cilin qeveria amerikane e përdor në strategjinë e saj kundër Teheranit.…