Monthly Archives

September 2018

EKZEKUTIMI ZYRTAR I MINISTRIT TË LUFTËS

Nga IDRIZ ZEQIRAJ Qysh në ditën e parë të ekzekutimit të Kolonel Ahmet Krasniqit, Ministër i Parë i Luftës i Republikës të Kosovës, është saktësuar motivi dhe autorësia, më sakt, urdhërdhënësit e vrasjes makabër. Ndërkohë që në…

VETVRASJET, PLAGË E MADHE E SHOQËRISË SHQIPTARE

Nga Av. Xhafer Sadiku Vetvrasja e fundit është e radhës në numrin e pafund të kësaj epidemie që ka përfshirë Shqipërinë. E megjithë këtë, asnjë reagim nga institucionet shtetërore e organizata shoqërore. Asnjë nga këta nuk shqetësohet…

Misteri Donald Trump

Presidenti Trump vazhdon t’i intrigojë analistët politikë dhe ekspertët e politikës së jashtme. Ai realizon një politikë të jashtme nëpërmjet postimeve në Twitter të vendimeve dhe reklamimit të komenteve dhe opinioneve në mënyra të…