Monthly Archives

August 2018

SA NA KUSHTON KY “RONALDOJA” YNË I MBARUAR?

Nga Luçiano Boçi Tek po shihja foton e K/M me Ronaldon, po përpiqesha të gjeja atë të përbashktën, përpos Juventusit. Një ish-basketbollist mediokër nuk ka lidhje në fakt me një yll botëror futbolli. Megjithatë dhe pse kjo diferencë,…

NIHILIZMI ËSHTË ANTIVLERË

Nga Av. Xhafer Sadiku Berisha duhet kritikuar për ato që nuk bëri në tërësi dhe sidomos për ish të persekutuarit, veçmas për pronat. Megjithëse, nga njohurite e mia më rezulton se ishin të tjerët ata që vendosën për pronat dhe jo…