Monthly Archives

April 2018

Mirupafshim populli im për së fundi herë!

Sulejman Mehazi Dal nga dalë e me hapa të sigurtë po zvogëlohemi e shkrihemi si kokërza kripe, politikanët tanë na kanë bërë për askundi, s'dimë kah t'ia mbamë, shiko qiellin lartë, s'mund të mbërrimë, shiko tokën poshtë, s'mund të…

Armenia ….dhe Majlinda..

Adriatik .R.DOSTI Nje jave ne rruge e sheshe populli armen ...pa qene fare nevoja te kishte ne krye Opoziten por edhe asnje lloj politikani per ta drejtuar e udhehequr ne ate c'ka kerkonte ..Doreheqjen e Kryeministrit te vet.. Dhe ja…

Kodra mbas Bregut !!!

Nga Nebil Çika Ish-ministrja e Integrimit e PD, Majlinda Bregu, ka njoftuar sot se është zgjedhur në postin e Sekretares së Përgjithshme të Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal. Bregu ka falënderuar për një gjë ministrin e…

Karnavalet e Postribës

Nga Nebil Çika E kemi! Na falet ndoshta që nuk e vlerësojmë, nuk e respektojmë, nuk e menaxhojmë, por kurrsesi që tallemi më të. Dje u mbushën 62 vjet nga kryengritja e Postribës, lëvizja e parë antikomuniste në të gjithë…