Zgjedhja e Ruçit: Këlyshi i përdhunuesit te Sigurimit i kërkon Bashës te heq dorë nga antikomunizmi

Zgjedhja e Ruçit: Këlyshi i përdhunuesit te Sigurimit i kërkon Bashës te heq dorë nga antikomunizmi

Media sot bëri lajm një status ne fb te “këlyshit “ te një krimineli te njohur te Sigurimit te Shtetit te akuzuar për tortura te të burgosurve politik ndër te tjera edhe për përdhunime ne qeli te grave te huaja nga Evropa lindore të martuara me shqiptare qe u akuzuan e dënuan si agjente te huaja . Ky këlysh enverist i ngjizur ne gjakun e torturave dhe përdhunimeve te të atit i ka rekomanduar Bashës te merret me antikomunistet pasi sipas tij e kane humbuar çështjen qe ne 1944.
Nuk besoj qe Basha të shkojë deri këtu por i i them këtij enveristi pinjoll i denje i te atit se antikomunistet humben luftën dhe jo çështjen ne 1944 . Sot Shqipëria nuk është ne lindje e as de jure komuniste siç e do ai dhe e beri i ati i tij kriminel. Është anëtare e NATO dhe anëtare ne tentative e BE , Kosova është e pavarur ashtu siç e donin dhe luftuan antikomunistet ne 1944 e derti sot . Pra çështjen e kane fituar përfundimisht antikomunistet te cilët ka si synim lirinë nacionale e shoqërore dhe demokracinë ndërsa komunistet kanë qellim te tyre pushtetin .
E vetmja gjë qe ka të drejtë këlyshi ishte, jo për mënyrën si e shikon po si ngjarje, maskarada ne Spaç qe u organizua për te hequr vëmendjen dhe larguar antikomunistet nga protesta tek Kuvendi kundër zgjedhjes se së shefit te të atit përdhunues kryetra Kuvendi .
Kjo përpjekje për te sabotuar protestën kundër zgjedhjes se Rucit është ashtu : për te qare e për të qeshur
Ja çfarë shkruante fb Dritan Hila:
Dy vjet më parë në një bisedë me një mikun tim shkrimtar ku i thoshja se në Shqipëri nuk ka të majtë dhe lind nevoja e një partie socialdemokrate, ai më përgjigjej se në fakt nuk ka të djathtë dhe këtij krahu i duhet një parti e re.
Nuk e di nëse do ja dalë Basha të themelojë një të djathtë moderne, pasi ka treguar mungesë nuhatjeje.
E vetmja gjë e siguritë është që e djathta nuk mund të rithemelohet mbi gërmadhat e çetës plakë të antikomunistëve të cilët e kanë humbur luftën që në ’44-ën dhe akoma nuk ju ka dalë frika (protesta në Spaç ishte për të qarë e për të qeshur).
Sa për rifreskim te vëmendjes po ju kujtoj çfarë i kam thëne Bashës për të në kohen e Çadrës
N.Ç

 

Mos e “shkërdheni” protestën !!!