Browsing Category

VENDI

Kthehen nga Franca 130 azilkërkues shqiptarë

Zyra franceze për Migracionin dhe Integrimin, organizoi kthimin vullnetar të 130 shtetasve shqiptarë, të cilëve u ishte mohuar kërkesa për azil në shtetin francez. Kthimi i tyre u bë sot (22 janar) rreth orës 18:00 nëpërmjet…