Rritja e bonove rrit dollarin, Trump në fokus

Rritja e bonove rrit dollarin, Trump në fokus

Nga Ermal Ngjelina Dollari amerikan u rrit në mëngjesin e sotëm kundrejt eruos dhe jenit të japonisë duke ju larguar pikave më të ulëta të prekura në sesionet e fundit. Por fitimet e dollarit vijojnë të jenë të kufizuara nga shqetësimi për aftësinë e presidentit Trump për të zgjidhur mosmarrëveshjen me anëtarët republikanë në kongres […]