Browsing Category

ART KULTURE

Fëmijëria jonë

Nga Ermira Xhomaqi Që atëherë e kam kuptuar që ne i përkisnim atyre fëmijëve me të cilët prindërit nuk mbanin "sekrete", nuk na largonin kur flisnin për politikë. Ata diskutonin dhe ne ishim aty pranë sobës së druve, me ndonjë libër në…