Antikomunizmi, kauzë e imja

Nga Oriola Pampuri * Të nderuar shkëlqesia juaj ambasadorë Të nderuar organizatorë, e përfaqësues të partive e shoqatave antikomuniste shqiptare Të nderuar familjarë e të afërm të të ndjerëve Të nderuar kolegë deputetë Sot është një…

SHKODRA NE SHTETRRETHIM??

Nga Myslim Murrizi * E çfare ka ndodhur? 11 Shqiptare do luajne top me 11 Italian. Kontrolle çnjerzore, dhe arrogante e harbute per “ VEGJELINE” Fresk, shoqerim, temena e lloj lloj nderimi per “ naltmadhenine” dhe tufen qe…