Edi Rama-Verbimi antiverior!

Nga Albina Deda Sot e pame ne Diber kllounin e qeverise. Po mashtronte dibranet se do i kthente ne nje lagje te metropolit. Foli me patetizem verbal e me mashtrim financiar pasi ajo qe eshte bere ne rrugen e Arbrit eshte kontribut i…

O shoku Kryeminister i Shqiperise….

Nga Adriatik Dosti · O shoku Kryeminister i Shqiperise.... Po te drejtohem jo rastesisht me fjalen SHOKU ...sinonim i detyrueshem i te drejtuarit njeri - tjetrit gjate kohes kur sundonte ne ate vend Babai yt me shoke shume .. Nuk ma nxe…

PSE U FORMUA “DIVIZIONI SKENDERBEG”

Nga Av. Xhafer Sadiku Për divizionin SS Shqiptar me emrin “Skenderbeg” është folur pak, madje nuk është qartësuar si u formua, kush e formoi dhe për cilat qëllime. Këto përgjigje na i jep një dokument i Komitetit Qendror të Lidhjes…

Rekordi i zi -106 vjeç në burgjet e komunizmit

Nga Kastriot Dervishi Nuk besoj se në ndonjë vend të botës ndonjë njeri në moshën 106 vjeçare ka qenë i burgosur. Këtë rekord të zi e mban Shqipëria. Një i moshuar, krejt pa asnjë faj mbahej në burg. E vërteta e historisë së tij zbulohet…

Korrupsioni . pranga gjykatësit të Apelit

Një gjykatës i Apelit të Tiranës, Shkëlqim Miri, ish anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë, u ndalua nën akuzën e korrupsionit, pasi dyshohet se ka lehtësuar dënimin për një të dënuar, në këmbim të shpërblimit financiar. Në…