SHOQATA E BORDELEVE POETIKE

Nga Sulejman Mehazi Sot do qortohem rëndë me ty, poezi, më je bërë si prostitutat që shiten për pak para. Sa lehtë të mashtrojnë për 50 e 100 euro. Si s'të vjen turp, të kanë marrë në dorë e të udhëheqin personat e bordeleve, të shk...në si…

Të vrasësh elitën!…

Nga Nebil ÇIKA Një kolegu im gazetar, i huaj, më befasoi me konkluzionin e tij kur po e shoqëroja në stendën e krimeve të komunizmit në Muzeun Kombëtar dhe në disa burgje e kampe internimi të kohës se diktaturës koNjë kolegu im…